Esküvőszervezés

Minden kislány a tökéletes napról álmodik és már évekkel az esküvő előtt elképzeli, milyen is lesz a nagy nap! Arról azonban nem szólnak az álmok, hogy mennyi aprólékos munka szükséges ahhoz, hogy csodálatos legyen a helyszín, a ruha, a csokor, a menü, a dekoráció, a zenekar, és időben megkapja minden vendég az alkalomhoz illő meghívót. Mindezzel nem kell majd foglalkoznia, hiszen cégünk a munka dandárjának elvégzésével – tapintatosan a háttérbe húzódva – része lesz a fiatal pár élete első közös napjának.

Legénybúcsú

Bár egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz az egyetlen, barátokkal töltött vidám este, de hogy legényemberként az utolsó, az már biztos. Segítünk, hogy emlékezetessé tegyük az összejövetelt, legyen szó sportos, táncos, vagy zenés szórakozásról. Cégünk garancia arra, hogy nem csak a vőlegény, hanem a barátok, rokonok, munkatársak számára is emlékezetes marad a legénybúcsú!

Leánybúcsú

Egy utolsó „csajos” este, amikor még utoljára szórakozhat önfeledten, barátnőivel a menyasszony. És talán ez lesz az a nap, amikor kiderül, mi lesz a régi, az új, a kölcsön, a kék… Mi ebben is segítünk, hogy az utolsó este maradandó élményeket hozzon.

project 1

Esküvői dekoráció

 

project 2

Esküvői dekoráció

 

project 3

Bögre logo-emblémázás

 

 • project 1

  Esküvőszervezés

  dekoráció

 • project 2

  Legénybúcsú

  szervezés

 • project 3

  Leánybúcsú

  szervezés

service 1

ESKÜVŐSZERVEZÉS

service 2

CÉGES RENDEZVÉNYEK

service 3

HIVATALI RENDEZVÉNYEK

service 1

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK

service 2

KONFERENCIASZERVEZÉS

service 3

KÖZÖSÉGI RENDEZVÉNYEK

service 1

MAGÁNRENDEZVÉNYEK

service 2

SPORTRENDEZVÉNYEK

service 3

VÁROSI ÉS LOKÁLIS RENDEZVÉNYEK

Részletesebb információért keressen minket.

Kapcsolat