Videózás és Fotózás

Ma már szinte mindenki képes saját technikai felszerelésével hang, vagy kép rögzítésére. De cégünk szakemberek közreműködésével vállalja hazai és nemzetközi konferenciák, céges- és családi rendezvények, esküvők, falunapok, kiállítások és számos egyéb esemény fotózását és videózását. Élete legszebb napját, pillanatait profi módon, kiváló minőségben örökítjük meg, hogy az események felidézése még évekkel később is örömöt okozzon Önnek!

Műtermi fotózások során tökéletes fény- és világítási viszonyok mellett tudunk felvételeket készíteni. A stúdiófotózás – igény szerint – szabadtéri felvételekkel is kiegészíthető.

Egyedi tablókat készítünk az iskolai osztályoknak, segítünk kiválasztani az esküvői fotózáshoz a megfelelő helyszínt. De vállalunk kismamafotózást, újszülött fotózását, gyermek-, családi- és portfólió fotózást is. A tökéletes eredmény eléréséhez cégünk kizárólag szakképzett, profi csapattal dolgozik. A megrendelők elégedettségét a pozitív visszajelzések igazolják.

service 1

VIDEÓZÁS

service 2

FOTÓZÁS

    Utómunka kontroll
  • Szerverünknek köszönhetően privát hozzáféréssel tudja elérni felvételeit. Bárhol a világon Bel- és külföldön egyaránt dolgozunk. Külső munkatársaink között angol tolmácsok is elérhetőek.

    Bárhol a világon
  • Bel- és külföldön egyaránt dolgozunk. Külső munkatársaink között angol tolmácsok is elérhetőek.

Árak

Az árakkal kapcsolatban kérjen ajánlatot az info@tno.hu e-mail címen és dolgozzon velünk!

AJÁNLATUNK

  • Esküvői csomagajánlatunk 50% kedvezménnyel 120000 Ft helyett már 60000 Ft-tól
érdekel

AJÁNLATUNK

  • Porfólió fotózás AJÁNDÉK 30 db retusált fényképpel
érdekel

AJÁNLATUNK

  • Iskolai fotózás már 50000 Ft-tól, AJÁNDÉK CD/DVD
érdekel

Részletesebb információért keressen személyesen vagy írásban.

Kapcsolat